Het kan zijn dat ik over een tijdje weer bij je “aanklop”, meestal gaan dingen bij mij in fasen, en heeft het tijd nodig. Bedankt voor je hulp en advies, ik heb er zeker veel aan gehad, het bewust worden van hoe ik met zaken omga en anders om kan gaan, daar heb ik écht wat aan gehad. Het werkt nog steeds door. Bedankt….. Tot ziens!


Hoi Joke


Na jarenlang dokteren en ziekenhuis in en uit, kwam ik er bij jou achter dat ik een verkeerd voedingspatroon had aangeleerd.

Van huis uit heb ik dit zo aangeleerd, en ik heb er nooit bij stilgestaan dat dit mijn klachten veroorzaakte.


Je hebt me zo enorm geholpen, ik eet anders en mijn klachten verminderen, zonder pillen of cremes... Ongelooflijk.

Nog nooit heeft iemand ( artsen noch specialisten) me naar mijn voeding gevraagd tot ik bij jouw kwam, ik vind het echt een vreemde wereld.


A.


Hoi Joke,

Heel heel heel erg bedankt voor je uitleg. Sinds mijn gesprek met jou ben ik met mijn zoon aan het werk gegaan. Binnen 2 weken zag ik al resultaat. Mijn zoon weet hoe hij moet omgaan met prikkels (drukte om zich heen). Hij is nu heel ontspannen en rustiger.  

Hij heeft zelf al heel goed door hoe hij zelf controle krijgt en niet meteen een reactie geeft. Dit is een grote verlichting voor hem, maar ook voor ons.

Super! Tot gauw.

Groetjes SandraJoke,

Natuurlijk wil ik mijn verhaal op je site zetten. Je hebt ons geholpen met onze dochter. Na veel bezoeken aan specialisten kwamen we jou tegen. Het fijne aan jou vind ik je heldere en simpele uitleg over hoe je onze dochter ziet (en hoe ze dus ook is). Hierdoor ging ik pas echt begrijpen wat er bij haar speelde. Dit is echt van onschatbare waarde geweest. En nu nog. Ik vind het heel bijzonder hoe je naar onze dochter kijkt, heel anders dan andere therapeuten, ik kan het niet goed uitleggen maar de dingen die je zegt zijn zo treffend en waar. We zijn erg blij met alles wat je hebt gedaan en vooral dat onze dochter weer lekker kind is, ze geniet én ze slaapt weer door.

Je bent een kanjer!

 Liefs D.


Ha die Joke.

Dank je wel voor je snelle, en goede  behandeling plan, op korte termijn, Ik ervaar het als goed, ik ben # 2 maanden in behandeling, van Joke,

ik merk de veranderingen In mijn lichaam .Bijvoorbeeld het los laten oude emoties /blokkade. Ik merk een verbetering in balans en gevoelens.

Joke ga zo door ,  bedankt... Piet.Iets langer als een jaar geleden werd ik geconfronteerd met hevige migraine aan vallen,..daaropvolgende vaginale schimmel infecties en verschillende blaas ontstekingen.

Het was in deze tijd dat mijn leven een belangrijke wending had gekregen waardoor ik tevens moest leren om bepaalde dingen los te laten.

Om de klachten van de lichamelijke ongemakken zoveel mogelijk onder controle te houden,nam ik verschillende pijnstillers anti schimmel medicijnen voor de vervelende vaginale schimmel infecties en voor de blaas ontstekingen antibiotica's.

Daarbij kwam mijn stoelgang steeds frequenter heel moeilijk op gang,of heel weinig,plakkerig en brijig met flinke pijn onder mijn ribben.

In een gesprek met Joke vertelde ik haar mijn van mijn klachten en voorgeschiedenis.

Joke luisterde aandachtig en keek verder als mijn aan de oppervlakte liggende klachten,..aan de hand van mijn verhaal over de vele medicatie die ik geslikt had en de veranderde ontlasting dacht ze eerder aan een overwerkte lever of gal!

Ze schreef mij een recept voor op basis van kruiden,

Elke ochtend en avond nam ik trouw de aan mij voorgeschreven dosis druppels in,

Nu ben ik weer drie weken verder,en ik kan zeggen dat ik sinds precies een week weer een normale dagelijkse niet plakkerige of brijige ontlasting heb,

geen buikpijn ,schimmelinfecties of blaasontsteking meer, en de frequentie van mijn migraine aanvallen is genormaliseert!!

Ik ben Joke dankbaar voor haar juiste  inschattingsvermogen,en goede expertise! ..

Zonder haar hulp had ik mij hoogswaarschijnlijk nu nog hondsberoerd gevoeld

ik voel mij eindelijk weer 100% mens!

Joke,..jij bent een toppertje!!..

bedankt hoor!

Tiny


Door het gesprek met jou en de gegevens uit de iriscopie hebben Max en ik meer inzicht gekregen in een aantal aandachtspunten en hoe daar mee om te gaan vooral wat voeding betreft. Tevens ook adviezen tav een schimmelinfectie in de mondhoeken en hoe te behandelen.

Kortom het was interessant en verhelderend.


Max en FietOngelooflijk wat je allemaal in ogen kunt zien! Wij waren echt zo verbaasd.

Ik was samen met mijn moeder bij jou op de informatie middag.

En wat we vooral intrigerend vonden is dat je zo duidelijk kon vertellen wat de verbanden zijn tussen de tekens in onze ogen en ons karakter.

Heel herkenbaar, echt zo frappant. Ik kom zeker binnenkort een afspraak bij je maken.


G.H.Ik heb een korte irisdiagnose bij Joke gedaan, en dat was zo verhelderend!

Ze zag dingen die ze nooit had kunnen weten. Heel bijzonder.

Wat ik fijn vind aan Joke is dat ze niets opdringt, daar ben ik namelijk heel allergisch voor.

Ze laat je in je waarde.


Ik ben een tijd in behandeling geweest en sinds kort afgerond. Ik voel me echt veel energieker en slaap weer door.

Joke Bedankt!


Hoi Joke,


Oorspronkelijk kwam ik bij je om af te vallen. Maar tijdens je consulten kwamen er andere dingen voorbij waar ik eerst aan wilde werken. Nooit geweten dat overgewicht een verband kan hebben met andere oorzaken.

 Ik heb een ontgifting bij je gedaan, en voelde me daarna echt een ander mens (al was het wel echt doorbijten,pff). Mijn energie is weer terug.


En in het voorjaar kom ik weer bij je terug! Nu met alle energie om af te vallen.Dag drukke dame,


Dankjewel voor al je informatie, het was helder en ik haal er veel uit. Fijn dat je ook zo practisch bent, dat had ik echt even nodig.


L.


Joke,

Veel stempels heb ik gehad. Schizofreen, pdd-nos, autisme en nog een paar. Mijn ouders hebben me nooit kunnen begrijpen. Mijn hele leven voelde ik me niet begrepen. Medicijnen geslikt, echt veel verschillende en gewoon veel, maar niets hielp lang.


Nu ben ik twee jaar geregeld bij jou geweest en het vertrouwen wat je in mij hebt gaf me en geeft met veel kracht. Je geeft me het gevoel dat je me begrijpt en ik voel me gezien.

De technieken die je mij hebt geleerd om mijzelf beter te leren kennen hebben diepe impact op mij. Ik sta veel steviger in mijzelf.

Ook de voedingsadviezen, voeding die mijn zenuwstelsel niet belast (ik wist niet dat dit bestond…) gaf al verschil.


Ik kan weer communiceren, en er is een wereld voor mij open gegaan.

Joke….enorm bedankt, ik weet dat ik veel zelf heb gedaan, maar ik had het niet zonder jou gekund.


      Hallo Joke,

     De training Mediumschap, ben ik bij jou gaan volgen, niet om er iets mee te gaan doen, maar puur voor mijn eigen ontwikkeling.
Ik ken je al langer via jouw behandelingen in je praktijk,en had er alle vertrouwen in dat het goed zou zijn voor mij.
Dat kan ik nu alleen maar bevestigen.
Joke, je bent een PRACHTIGE vrouw, en weet iedereen te motiveren en vertrouwen te geven.
Ik denk er zelfs over na, om de volgende training bij je te gaan doen, en dat was eigenlijk helemaal niet de bedoeling.
 
Liefs Doortje.Dag Joke,

 

Ja, ik wil er wel wat meer over vertellen. Na je uitspraken raakte je 3 oude thema's aan. Ik voelde hoeveel het me deed om echt gezien te worden door jou ervaring over mij van dat moment, met mij te delen en ook rond het stuk van mijn praktijk neerzetten en hoe je kunt omgaan met marketing.  Het kwam zo sterk binnen. Het gevoel van liefde en verbondenheid was ineens zo voelbaar en echt!  Het was bijna te mooi om waar te zijn. 

Het licht, dat mooie gevoel wat ik maandag bij jou heb gevoeld, mag er zijn, Liefde. Dank je wel! 
Ik vind je gewoon een Derek Ogilvie in een charmanter en knapper jasje! Prachtig hoe je verschillende vakken combineert met elkaar en lekker nuchter blijft.
Ik ben heel content met de irisdiagnose. Jezus wat haal je veel uit zo’n oogfoto. Ben er van onder de indruk. Groet Peter
Ga zo door en blijf vooral wie je nu bent. Zuiver.


Hieronder staan reacties en verhalen die door klanten zijn aangeleverd. Wilt u ook uw ervaring met mijn behandeling delen dan waardeer ik dit zeer.


Blij met jou!

Onze zoontje is autistisch werd gezegd door de begeleider van school. Hij is vier jaar en wij merkten hier niets van. Wel vonden wij het apart dat hij nog niet veel sprak en geregeld woede-uitbarstingen had. Maar autistisch, dat kwam hard aan.

Na een onderzoek kwam er uit dat hij een contactstoornis had. Toch twijfelde ik enorm, omdat ik thuis een heel ander jongetje zag. Het onbegrip van de school en van de “specialisten” die mij niet serieus namen doet mij nu nog pijn.

Via een collega kwam ik jou op het spoor. Je kwam bij ons thuis (erg fijn) en we hadden een fijn gesprek. Stijn kwam na een half uur bij jou zitten en ik kon mijn ogen niet geloven toen jullie samen gingen tekenen. Dit had ik niet eerder gezien bij “een vreemde”. Je nam echt de tijd voor hem en legde ons uit waarom hij dit gedrag liet zien. Bij mij vielen alle puzzelstukjes op hun plek. En nu; Stijn kletst en doet volledig mee in de klas en dit al binnen een maand na aanvang van jouw behandeling!!!!

Wat ik nog het fijnst vind is dat ik nu zeker weet dat ik het bij het juiste eind had. Hij is NIET autistisch. Enorm bedankt.


Binnen een kwartier had je 2 levensthema’s van me te pakken. Jij kijkt echt verder. Ik voel me gezien door jou.

Ik vind je werkwijze bijzonder te noemen. En ik ga je nog vaak zien! Er is werk aan de winkel.


Ja, mijn referentie mag inderdaad niet ontbreken. Inmiddels is mijn hele gezin bij jou in behandeling dus ik ben een v.i.c. Very Important Cliënt hahaha.

Joke wat moet ik zeggen. Je hebt een verandering in beweging gebracht en onze gezondheid verbeterd.

We zijn echt ontzettend blij met jou. Zonder jou had onze situatie er nu echt heel anders uit gezien. Toppertje!


Joke, de liefde die je hebt voor kinderen is enorm voelbaar.


Toen je bij ons kwam en ons dochtertje (die héél eenkennig is) al direct bij jouw binnenkomst haar armpjes naar jou uitstak wist ik dat het goed was.


Hallo Bijzonder mens,

We hebben jou vol twijfel uitgenodigd bij ons thuis. Ons zoontje was voor ons onhandelbaar en hij wilde absoluut geen hulp van psychologen. Wij vonden de koude onderzoeksbureau’s ook erg naar voor een 6 jarige. Toen jij bij ons kwam voelde het eigenlijk al meteen goed. Je stelde ons op ons gemak en wist al vrij snel treffende eigenschappen te benoemen van onze zoon. Het was echt een eye-opener voor ons om te zien hoe de combinatie van voeding en gedrag samen kan hangen. Maar ook dingen die hem nog bezighielden uit zijn vroege jeugd, we stonden echt verbaasd hier over. Al na jouw bezoek was hij rustiger en ging die nacht zonder commentaar naar bed.

       Joke je hebt ons duidelijkheid gegeven en fijne handvatten. Ik zal je echt aanraden bij iedereen die het beste met hun kinderen voorheeft.

Hallo Joke,


Nadat enkele jaren gelden bij mijn dochter de diagnose “te traag werkende schildklier” gesteld werd, hoopten we in het reguliere circuit met medicijnen haar energiepeil en gewicht weer op orde te krijgen. De bloedwaarden waren nu weer goed, maar toch vond ik als moeder dat haar energieniveau toch echt te laag was en een ruim jaar diëtist  had ook niet echt resultaat.


Gelukkig zijn we via via bij jou terecht gekomen. Je kon het probleem duidelijk uitleggen waardoor we de moeilijke ontgiftingsperiode in combinatie met druppeltjes goed doorgekomen zijn. Ik heb gewoon een ander kind in huis! Echt geweldig; ze heeft weer energie. En als ze daar dan ook (eindelijk) nog eens bij afvalt en  dus allemaal positieve reacties uit je omgeving krijgt, kun je je voorstellen dat ze vanzelf gaat stralen!


Lieve groet, een gelukkige dochter en moeder!Dag lieve Joke,


 Het overkomt ons allemaal wel eens, die toevallige samenloop van omstandigheden; die glimp van een bewegende figuur in de ooghoek; het voorvoelen van een gebeurtenis.

 Zo ook allemaal hebben we onze vragen richting overleden dierbaren, of zijn we simpel nieuwsgierig.

 Paranormale gebeurtenissen lijken in je schoot geworpen te worden, afhankelijk van je ' staat van dienst'. Sommigen laten zich voor staan op hun prestaties en zien zichzelf als  uitverkorenen van het universum..... Hoe anders is de werkelijkheid. De cursussen mediumschap ontwikkelen een vaardigheid. Te weten: het afstemmen op je intuïtie en eigen  wijsheid. Leren jezelf te vertrouwen, wars te zijn van vooroordelen en je in liefde met de ander te verbinden.

 Zoek je in Joke een charismatisch, zwevend docente, die met een beminnelijk lachje haar onwetende pupillen de weg wijst en met haar houding eigenlijk haar eenzame hoogte  etaleert, dan ben je aan het verkeerde adres. Joke is praktisch, vrolijk, geheel van deze tijd met beide voetjes op de grond. Wel heeft ze een heldere kijk op mensen en weet ze  hindernissen en pijnpunten bloot te leggen. Dat alles met het in acht nemen van een grote portie respect richting cursist en het proces.

 De cursussen ervaar ik als een must voor het ontwikkelen van een gelukkig 'zelf'. Vanaf deze plek nogmaals bedankt Joke.


Ella Gerritsen 


Lieve Joke,

 

In uw brein als medicijn van dr. David Servan-Schreiber op blz. 202 staat:

 

Het heeft lang geduurd voordat ik begreep wat hem van de anderen onderscheidde en wat hem zo feilloos in staat had gesteld uitstekende

betrekkingen te onderhouden met iemand die zo moeilijk was als tante Esther. In feite was Georges een meester in de derde manier van zich gedragen,

die noch agressief noch passief is. Hij had zelf de geweldloze emotionele communicatie ontdekt die soms ook assertieve communicatie

wordt genoemd, de enige die het mogelijk maakt te geven en terug te krijgen wat men nodig heeft, terwijl men tegelijkertijd zijn grenzen

en de behoeften van anderen respecteert.

 

Ik moest meteen aan jou denken Joke, jij kunt dit ook. En tegelijk wist ik: dit wil ik leren!!!


Hallo Joke,

Tijdens de training mediumschap hebben we heel veel facetten van het mediumschap leren kennen. Het heeft mij geholpen om mijn vertrouwen te vergroten en er

daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Naast jouw deskundigheid is je warme lieve persoonlijkheid iets waardoor ik terugkijk op een hele fijne training.

Dank hiervoor!

Liefs, Jolanda

Hallo,


Ik was bij een lezing van jou. Waarschijnlijk herinner je niet wie ik ben, maar ik wil er nog iets over zeggen.

De lezing vond ik top, er ging echt een wereld voor mij open.


Na afloop heb ik een gesprek met je gehad, en ik stond verbaasd over jouw houding. Je bent een warme, open vrouw. Ik voelde me echt totaal gehoord.

Dit vind ik een prachtige eigenschap. En ik denk er echt over om bij je in begeleiding te gaan zodra ik er aan toe ben. (zoals jij aangaf, als de tijd er is, dan weet je

het)


Dankjewel voor je warmte en tot?

Joke,


Lastig om een referentie te schrijven. Ik weet niet goed hoe te beginnen.

Is het ook voldoende als ik schrijf dat ik gewoon erg tevreden ben over de behandeling?

Groet, H.


In mijn pubertijd kreeg ik last van mijn gewrichten. Knie en polsen-handen. Het was geen reuma, en artsen konden niets vinden. Daar sta je dan.

Al die jaren heb ik dit gewoon gedragen. Het was niet anders.


Toen ben ik door een vriendin naar Joke gestuurd. Had er weinig mee. Zweverig gedoe.

Maar toch gegaan. Ze keek naar mijn voeding en pillen. En ook naar alles wat ik in mijn leven heb meegemaakt. Heel apart.


Toen schreef ze een flesje druppels voor, met kruiden. En ik mocht sommige dingen niet meer eten. Ik vond het maar niks.

Ik heb dit een maand volgehouden. Vreemd genoeg merkte ik echt verschil. Zou het dan toch werken? De druppels blijf ik gebruiken.

En het eten laat ik ook zo. Ik heb echt veel minder pijn. Slik ook geen pillen meer.Hallo Joke,

Vanaf kind af aan heb ik al last van hooikoorts. Ik ben nu 5 maanden bij jou in behandeling geweest en volledig van mijn hooikoorts af. Al na de eerste maand voelde ik me steeds beter. Meer energie en ook mijn huid ziet er beter uit.

Dankjewel voor de fijne begeleiding!


D.L.

Joke,

Al jaren kamp ik met overgewicht en welk dieet ik ook probeerde, ik viel hoogstens een kilo of 1 a 2 af.

Door jouw voedingsadviezen ben ik op een ander pad geraakt, ik snap nu waarom ik niet afviel, ik at gewoon de verkeerde voeding voor mij.

Had ik dat eerder geweten!

Je hebt een duidelijk schema voor mij gemaakt die ik goed kon volgen. Heel overzichtelijk en voor mij heel helder.


Ik ben inmiddels al 11,5 kilo kwijt en ik voel me heel fijn. Ook merk ik dat ik meer energie heb.

Ik kan nu zelf verder met alle middelen die je me gegeven hebt, enorm bedankt.

We houden contact!


Karin

Joke heb ik door haar kinderen leren kennen als een lieve zorgzame vrouw die erg open staat en betrokken is.

In onze gesprekken vertelde zij over natuurgeneeskunde met zoveel passie en ook haar introductie iriscopie kwam ter sprake.

Ik had alle vertrouwen in Joke en heb me eraan overgegeven.

Via de irisdiagnose had Joke al snel het een en ander gezien waar ik al jaren in de reguliere geneeskunde mee bezig ben en waardoor ik ook niet goed in mijn vel zat.

Mijn bloeddruk wilde al die jaren niet zakken en ook bij mijn langzaam werkende schildklier was weinig verandering.

Door een voedingsadvies, een tinctuur op natuurbasis en uitgebreide persoonlijke begeleiding is nu na een half jaar

alles veel beter op orde (bloeddruk is goed en schildklierwaarden zijn aan de beterende hand) en zit ik beter in mijn vel.

Ik ben actiever reageer weer op mijn gevoel en kan daardoor weer genieten.

Joke bedankt voor al je adviezen begrip en onze gedeelde humor. 

 

Rikie

Mijn hele leven heb ik al last van allerlei allergieën. En door de medische wereld afgedaan met: leer er maar mee leven en je kunt ervan uitgaan dat dit alleen maar erger gaat worden. Niet hele positieve woorden voor een kind van 12 waarvan haar lichaam vol zit met jeukplekken. Het enige wat voor werd geschreven waren hormoonzalven, die de kwaal nog erger maakten.


Daarna allerlei trajecten gevolgd in het alternatieve circuit, die me allemaal meer zelfbewust hebben gemaakt. Zo kwam ik ook terecht bij Joke. Ik heb Joke ervaren als een positieve, enthousiaste vrouw. Door haar opleiding en de vrouw die zij is, vind ik dat ze een enorme kennis bezit, die ze vervolgens ook deelt en in praktijk brengt.


Haar behandelplan is duidelijk en in mijn geval ook bijzonder helder.

Ze heeft me bijzonder goed geholpen en me ook meer zelfbewust gemaakt.

Heel veel dank hiervoor Joke, je bent een ster.


Lieve groeten Jolijn

Al een tijdje was ik op zoek naar iemand die mij wat handvatten kon geven om meer structuur aan te brengen in het omgaan met mijn heldervoelendheid. Het leek me waardevol om te leren hoe ik manieren kon vinden om mij beter af te sluiten in bepaalde situaties (werk, verjaardagen etc) en "de knop" juist weer aan te zetten daar waar nodig is.

Je zou kunnen zeggen dat ik de behoefte voelde aan wat meer verdieping op dit vlak.

Per toeval (of niet?) ontmoette ik Joke en zij vertelde over haar opleiding, haar ervaring en werkzaamheden.

Wat mij erg aansprak was de rustige en nuchtere manier waarop Joke mij uitleg gaf over onderwerpen als heldervoelendheid, mediumschap, psychometrie, hoe contact te maken met je gids etc.

Dat stukje nuchterheid vond ik erg prettig omdat ik heb ervaren tijdens onze sessies dat je absoluut "de diepte in kan gaan" zonder al te 'zweverig' te worden. Persoonlijk vind ik dat een hele fijne manier van werken of om begeleid te worden.

De verschillende sessies die we samen hebben gedaan waren erg leerzaam en ik heb gemerkt dat ik sindsdien rustiger ben geworden en tevens ook helderder. Misschien wel omdat "het wiel nu is gaan draaien"...

Ik heb Joke leren kennen als een bescheiden, rustige en oprechte vrouw die me een flink stuk op weg heeft geholpen om van mijn gave een kwaliteit te maken"!Lieve Joke,

Het is een verademing dat je op mijn pad bent gekomen.

Door jouw heldere en nuchtere uitleg over onderwerpen die tot nu toe voor mij zeer moeilijk te bevatten waren, is er voor mij een wereld opengegaan.

Ik voel me nu zoveel krachtiger. Veel succes met de training Mediumschap! Dat is jou wel toevertrouwd.

Lieve groet Franka

After our meeting, you made me more conscious.
You have brought some more consciousness in to this world.
There’s been created a moment of clarity in my mind..
Space has been developed, and I will be pleased and hounored to
see you again.

Jim

Joke Anders | Natuurgeneeskundig Specialist

Meer info?

Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten ontleend worden.- Disclaimer

Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing | Algemene voorwaarden

Email; info@jokeanders.nl

Geregistreerd bij vakvereniging NWP

AGBzorgverlenerscode 90-044876

AGB praktijkcode 90-53559

Hallo mensenmens,

Via mijn dochter Ellen, die bij jou stage mocht lopen, zij had geen betere plek kunnen treffen,

bij jou terecht gekomen. Door aanpassingen en omschakeling van mijn voedingspatroon,

heb ik mindere klachten (artrose handen, voeten/kramp/last van stoelgang).

Daar ik ook een operatie moest ondergaan, heeft dit bijgedragen dat ik fit en sterk deze in ging

en daardoor een beter/goed/sneller herstel als resultaat!! 

Dank voor je warmte en je grote kennis, lieve groetjes, Trees


Bedankt voor alles wat je voor ons gezin hebt betekend! Wauw!!!

“Ayahuasca heeft mij diep van binnen rustiger gemaakt... Sinds de Ayahuasca-ervaring heb ik geen haaruitval en mijn rugklachten worden beduidend minder!

Alles valt mooi in elkaar, want ik merk dat mijn gesprekken met jou mij veel inzicht geven en werken voor mij.

Naast de pure geluksbelevingen en de innerlijke rust laat Ayahuasca me ook inzien dat ik aan de slag kan gaan met wat moeilijk is voor mij in deze wereld, de realiteit van hier...een grote kans. Gesprekken met jou hebben me heel goed geholpen om nu om te gaan met wat ik moeilijk vind, in wat mij stress oplevert. 

Ayahuasca en gesprekken met jou zijn daarom een prachtige combinatie.”