Meer info?

Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten ontleend worden.- Disclaimer

Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing | Algemene voorwaarden

Email; info@jokeanders.nl

Geregistreerd bij vakvereniging NWP

AGBzorgverlenerscode 90-044876

AGB praktijkcode 90-53559

Joke Anders | Natuurgeneeskundig Specialist Begeleiding bij zwanger worden


Wanneer er geen aanwijsbare reden is te vinden en u raakt toch niet zwanger is het slim om te gaan kijken naar uw lichamelijke weerstand en uw gezondheid. Denk dan aan de zuurgraad van het lichaam en dus ook de baarmoeder. Maar er zijn meerdere redenen waardoor een zwangerschap uit kan blijven.


Wanneer u besluit om voor een kindje te gaan, is het natuurlijk fantastisch als de zwangerschapstest binnen een paar maanden een positieve uitslag geeft.

Dit is steeds vaker niet het geval.


Als zwangerschap uitblijft is het gebruikelijk om via de huisarts te gaan onderzoeken wat de reden is dat u niet zwanger raakt.

Bij veel redenen die daar uit komen kan ik u op een natuurgeneeskundige wijze ondersteunen (uiteraard niet bij alle oorzaken), maar vooral wanneer er geen aanwijsbare oorzaak is waardoor de zwangerschap uitblijft is het zeer raadzaam om samen te kijken naar uw lichamelijke gesteldheid en/of van uw partner.
Het is namelijk van essentieel belang dat uw lichaam niet verzuurd is, goed doorstroomd, en dat de baarmoeder zich op een natuurlijke wijze kan voorbereiden op de zwangerschap. Denk daarbij aan ondersteuning qua voeding, aanvullende vitamines en mineralen (liefst via voeding) en er zijn diverse op u toegespitste fytotherapeutische preparaten en tincturen die de juiste werkzame stoffen bevatten om uw lichaam voor te bereiden op een zwangerschap.


Uit ervaring van de diverse mensen uit de praktijk weet ik inmiddels dat het vrijwel onmogelijk is om zwanger

te raken wanneer het lichaam te belast is, of verzuurd is. Ook spelen er factoren mee zoals stress en levenswijze.


Wanneer u goed voor uw lichaam zorgt en hier een welkome plek creëert voor uw kindje,

geeft u niet alleen uw kindje een mooie start, maar ook uzelf!