Meer info?

Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten ontleend worden.- Disclaimer

Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing | Algemene voorwaarden

Email; info@jokeanders.nl

Geregistreerd bij vakvereniging NWP

AGBzorgverlenerscode 90-044876

AGB praktijkcode 90-53559

Joke Anders | Natuurgeneeskundig Specialist


Wat houdt dat precies in? Een kind met een sterk ontwikkeld zenuwstelsel? En heeft mijn kind dit?


Dit zijn vragen die een ouder zich zou kunnen stellen. Zeker in onze huidige maatschappij zijn veel mensen geneigd om snel stempels te drukken op bepaalde gedragingen.

Als ouder zijnde is het belangrijk om kritisch te zijn en vooral goed naar uw kind en uw eigen gevoel te luisteren als het gaat om de ontwikkeling van uw kind.


De term hoogsensitief is een zeer populaire term, na 5 jaar onderzoek te hebben gedaan naar dit fenomeen heb ik ontdekt dat er duidelijke kenmerken zijn aan mensen die een sterk ontwikkeld zenuwstelsel hebben. Zowel wetenschappelijk onderbouwd en concreet.


Iedereen die in zijn beroep met kinderen werkt heeft vroeg of laat te maken met een kinderen met een sterk ontwikkeld zenuwstelsel.

(Scholen, zorginstellingen, maatschappelijk werk etc.)Deze lezing geeft  o.a. een helder beeld over de leefwereld van het mensen die dit basis instinct hebben;

Naast de zorgvuldig gekozen informatie is er ook ruimte voor persoonlijke vragen over de onderwerpen in de voorlichting.Een bijeenkomst met bruikbare, nuttige en herkenbare  informatie!


Lezing “Sterk ontwikkeld zenuwstelsel”Deze lezing wordt op diverse locaties gegeven door het hele land.


U kunt deze voorlichting boeken door    te bellen met Joke Anders :              0481-785049

Of mail naar info@jokeanders.nl


 Duur voorlichting: ong. 1 à 1,5 uur


Kosten per voorlichting afhankelijk van aantal deelnemers, locatie ed.

Voor prijsindicatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.In deze informatieve en  interactieve voorlichting maakt u kennis met de de leefwereld van kinderen met een sterk ontwikkeld zenuwstelsel.